Hafzullah.com Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

İşbu Gizlilik Politikası, hafzullah.com sitesini kullanan kullanıcılar için geçerlidir.

Bu Gizlilik Politikası, kişisel bilgilerinizin nasıl kullanıldığını ve ne şekilde korunduğunu göstermektedir. Web sitemi kullanmakla, işbu Gizlilik Politikasının hüküm ve şartlarını kabul etmektesiniz.

Hafzullah.com, kullanıcıların kendisine www.hafzullah.com adlı web sitesi üzerinden elektronik ortamdan iletilen kişisel verileri üçüncü kişilerle, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamı ve kişisel verilerin toplanması ile ilgili açıklanan amaçlar dışında paylaşmayacak, satmayacak veya kullandırmayacaktır. Hafzullah.com’un Kişisel Veriler Politikası aşağıda yer almaktadır.

IP Numaraları

Sistemle ilgili sorunların tanımlanması ve Web Sitesi'nde çıkabilecek sorunların ivedilikle giderilebilmesi için, Hafzullah.com, gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel (anonim) bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir.

Anonim Veriler

Hafzullah.com tarafından talep edilen bilgiler veya kullanıcı tarafından sağlanan bilgiler veya Web Sitesi üzerinden yapılan işlemlerle ilgili bilgiler Hafzullah.com ve işbirliği içinde olduğu kişiler tarafından (kullanıcının kimliği ifşa edilmeden) anonim olarak çeşitli istatistiksel değerlendirmeler, veri tabanı oluşturma vb. durumlar için kullanılabilir.

Başka sitelere bağlantı verilmesi

Hafzullah.com, Web Sitesi dahilinde başka sitelere link verebilir. Hafzullah.com, link vasıtasıyla erişilen sitelerin gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.

Kullanıcı verilerinin açıklanabildiği durumlar

Kullanıcıya ait kişisel veriler, ad-soyad, adres, telefon numarası, e-posta adresi ve kullanıcıyı tanımlamaya yönelik her türlü bilgiyi içermektedir. Hafzullah.com, işbu gizlilik politikasında aksi belirtilmedikçe kişisel verilerden herhangi birini Hafzullah.com'un işbirliği içinde olduğu ve bağlı şirketler hariç diğer üçüncü kişilere açıklamayacaktır. Aşağıda belirtilen durumlarda Hafzullah.com, işbu gizlilik politikasi hükümleri dışına çıkarak kullanıcılara ait bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilir.

E-bülten gönderimleri ve duyurular

Hafzullah.com, kullanıcılarını teknolojik gelişmeler, gündem ve kendi alanları hakkında bilgilendirmek amaçlı belirli zamanlarda e-bülten gönderimi yapar. Gerekli gördüğü hallerde ya da 3. parti ortaklarıyla anlaşması halinde tanıtım ve bilgilendirme içerikli Kampanya / Teklif / Paket duyuruları gönderebilir. Kullanıcılar bu e-postaların kendilerine ulaşmasını e-postanın alt kısmında açıklandığı üzere, belirtilen linke tıklayarak engelleyebilirler. Herhangi bir zamanda günlük email gönderim listemizden çıkmak isterseniz, iletişim sayfasından bunu hafzullah.com yöneticisine belirtiniz.

İhtar ve diğer talepler

Hafzullah YILDIRIM, iletilen taleplere, gerekçeli olmak ve 30 gün içinde cevap vermek kaydıyla olumlu/olumsuz yanıtını, yazılı veya dijital ortamdan verebilir. Taleplere ilişkin gerekli işlemlerin ücretsiz olması esastır. Ancak işlemlerin bir maliyet gerektirmesi halinde, Şirketimiz, ücret talebinde bulunma hakkını saklı tutar. Bu ücretler, Kişisel Verilerin Korunması Kurulu tarafından, Kişisel Verilerin korunması Kanunu’nun 13. maddesine göre belirlenen tarife üzerinden belirlenir.


Yukarıda belirtilen politikalar web sitesini kullanan tüm ziyaretçiler tarafından okunmuş kabul edilmiş sayılır.

Herhangi bir hak ihlali olduğunu düşünüyorsanız, iletişim sayfasından bana ulaşabilirsiniz.